Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

BSO Pimmetje

BSO Pimmetje

Een zeer complete BSO

Buitenschoolse Opvang Pimmetje is gehuisvest in een prachtig pand aan de Rijnsburgerweg in Leiden en ligt vlakbij het Centraal Station. Hier is opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Leeftijdsgroepen

BSO Pimmeje is ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. De beneden verdieping is voor de Bengels een groep voor kindderen van 4 tot 7 jaar. Een etage hoger is de ruimte voor de Kanjers, de kinderen van 6 tot 8 jaar. De bovenste etage is voor de Spetters, de oudste kinderen van 7 jaar en ouder.  

Heel veel verschillende kamers

De locatie heeft veel verschillende kamers met iedere een eigen thema. Zo is er een woonkamer, een knutselaltelier, een gymzaal, de theater- en muziekkamer, ruimte om te koken en bakken en een bibliotheek. Voor de oudste kinderen in is er een echte gameroom met een dartbord, pooltafel, playstation en een Wii. Ook is ruimte om huiswerk te maken. 

Activiteiten in de schoolvakanties 

In de schoolvakanties maken we het extra leuk op de BSO. We hebben altijd een speciaal vakantieprogramma en doen extra activiteiten. Dit kan betekenen dat we gaan voetballen in het park, een uitstapje maken naar de kinderboerderij of speeltuin,, schatgraven op het strand of een speurtocht doen in het museum.

Meer informatie over Pimmetje lees je in ons pedagogisch werkplan.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Please publish modules in offcanvas position.