Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Buitenschoolse opvang

Gaat je kind naar de basisschool in Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest, Kaag en Braasem of Kudelstaart? En ben je op zoek naar voor-, tussen- en/of naschoolse opvang? Welkom bij FloreoKids! 

Voorschoolse opvang (VSO)

Leiderdorp:

  • De Dauwtrappers bij Kindcentrum De Duikboot. Voor kinderen van basisscholen: De Hasselbraam, De Schakel, De Regenboog en Elckerlyc.
  • De Vroege Vogels bij Kindcentrum Hoftuyn. Voor kinderen van basisscholen: De Leeuwerik, De Prins Willem Alexanderschool en De Gomarusschool.
  • VSO De Spechten bij Kindcentrum De Brink. Voor kinderen van basisscholen: De Koningin Julianaschool, De Willem de Zwijgerschool en de Kastanjelaanschool.
  • De Hofvijver bij Kindcentrum Het Buitenhof. Voor kinderen van basisscholen: De Hobbit en 't Bolwerk.

Kaag en Braasem

Kudelstaart

  • VSO Kudelstaart. Voor kinderen van basisscholen: KC de Ruimte, OBS en de Antoniusschool.

De kinderen ontbijten met elkaar en kunnen daarna nog vrij spelen. De pedagogisch medewerkers brengen de kinderen naar school. Dit gebeurt over het algemeen lopend.

Tussenschoolse opvang (TSO)

FloreoKids vormt een fiscale eenheid met de Stichting Tussenschoolse Opvang Leiderdorp, waarmee wij onder de naam 'Lunchtijd Leiderdorp' tussenschoolse opvang verzorgen op een groot aantal basisscholen in Leiderdorp, op basisschool Ter Does in Hoogmade en de Antoniusschool in Kudelstaart. Lees meer over tussenschoolse opvang op https://www.floreokids.nl/kinderopvang/tussenschoolse-opvang.

Buitenschoolse opvang (BSO)

FloreoKids beschikt over een gevarieerd aanbod BSO-locaties in Leiderdorp, Hoogmade en Leiden Noord. Je kunt kiezen voor die locatie die qua aanbod en ligging het beste aansluit bij jouw behoefte en die van je kind(eren). De meeste locaties bieden reguliere naschoolse opvang tot 18.30 uur. Je kunt naschoolse opvang afnemen met of zonder opvang in de schoolvakanties of alleen tijdens schoolvakanties; het zogenaamde vakantieopvangpakket. Lees meer over Vakantieopvang en extra opvang.

BSO: zo leuk is dat!
Professioneel gekwalificeerde pedagogisch medewerkers vangen de kinderen in een ongedwongen sfeer op. Nadat zij iets gedronken en gegeten hebben, is het tijd voor leuke activiteiten! Kinderen mogen ook zelf bepalen wat zij willen doen. Buitenspelen vinden we belangrijk bij FloreoKids en dat proberen we dagelijks te doen. Tijdens de schoolvakanties is het extra leuk op de BSO en trekken de pedagogisch medewerkers er regelmatig met de kinderen op uit.

Onze locaties voor buitenschoolse opvang zijn:

Leiderdorp

Leiden

Oegstgeest

Kaag en Braasem

Kudelstaart


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image