Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum Woubrugge 
VSO 
BSO Kidzclub 
BSO ’t Kraaienest

Adres

Cornelis Kempenaarlaan 6

2481 XB Woubrugge

Telefoon

0172 519318

LRK

968600608

Openingstijden

VSO

MA t/m VR 07.00 - begin schooltijd

BSO

MA t/m VR  Einde schooltijd - 18.30 uur

BSO Woubrugge

BSO Woubrugge

Kindcentrum Woubrugge

Centraal gelegen in Woubrugge en direct tegenover basisschool De Wereldweide ligt Kindcentrum Woubrugge. Dit kindcentrum biedt opvang aan kinderen van 0-13 jaar met een kinderdagverblijf voor de allerkleinste, VE peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang (BSO).

De VE peuteropvang en de BSO voor kinderen van 4-7 jaar bevinden zich in het schoolgebouw waardoor de verbinding met school groot is en zorgt voor een soepele overgang van opvang naar school en vice versa. Het KDV en de BSO voor de oudere kinderen bevindt zich in het kindcentrum, op slechts enkele meters van de school.

De voorschoolse opvang

Bij de voorschoolse opvang (VSO) zijn de kinderen vanaf 07.00 uur welkom. We ontbijten eerst, waarna er nog ruimte is om vrij te spelen. De groepsleiding brengt de kinderen daarna naar de lokalen van de school. 

De buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang na school. We hebben twee groepen: 't Kraaiennest voor kinderen van 4 tot 7 jaar en de Kidzclub voor kinderen van 7+.
't Kraaiennest heeft een eigen groepsruimte in de school. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen, knutselen, lezen en zich verkleden. De Kidzclub is er voor de oudere kinderen en bevindt zich op de eerste verdieping van het kindcentrum. De kinderen hebben hier de hele verdieping tot hun beschikking. Er zijn verschillende kamers die allemaal uitkomen op de woonkamer en keuken. De kamers hebben ieder een eigen thema: zo is er onder andere een atelier en een theaterkamer.

Lees hier het pedagogisch werkplan.

BSO Woubrugge atelier


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image