Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum De Willem
NSO De Scheepsmaatjes
NSO De Kajuit

Adres

Bernhardstraat 1

2351 GG Leiderdorp

Telefoon

071 200 10 11

LRK

111405191

Openingstijden

MA DI DO VR 14.45 - 18.30 uur

WO 12.00 - 18.30 uur bij locatie Koetshuis

Kindcentrum De Willem

Kindcentrum De Willem

De ideale, flexibele kinderopvanglocatie

De Willem is een fijne plek om na school in een vertrouwde omgeving te chillen, activiteiten te doen, bijvoorbeeld gericht op natuurbeleving én lekker buiten te spelen op het prachtige plein.

Meer dan opvang

De opvang biedt geregeld workshops aan voor de kinderen. Bovendien maken wij gebruik van de speelhal van de school en het schoolplein voor sport- en spelaanbod. Want bewegen is leuk en goed. De Willem is elke dag tot 18.30 uur geopend en in schoolvakanties van 7.30-18.30 uur. De BSO biedt vakantieopvang aan op de eigen locatie in samenwerking met locatie Het Koetshuis. Meer informatie vind je in het pedagogisch werkplan.

Locatietalent: flexibel

Het locatietalent van De Willem is flexibel. De flexibiliteit toont zich onder andere in de vele mogelijkheden van de binnen- en buitenruimte. PM-ers spelen in op de behoefte van kinderen door middel van kinderparticipatie.

Kindcentrum De Willem, ook voor peuteropvang een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en met elkaar plezier maken

Ook voor peuteropvang is De Willem een fijne plek om te spelen. In een beschermde omgeving kunnen peuters alvast wennen aan de ‘grote school’.  Op de peuteropvang maak je gebruik van een contract van 5 uur uur per ochtend, voor 40 weken. Als beide ouders werken ontvang je voor peuteropvang kinderopvangtoeslag. FloreoKids helpt je graag met de berekening van je uiteindelijke netto-kosten. Heb je thuis een dreumes rondkruipen die binnenkort aan peuteropvang toe is? Informeer dan naar de mogelijkheden voor peuteropvang op De Willem bij FloreoKids. Kijk ook op Peuteropvang De Willem.

Meer informatie?

Heb je interesse in een plek voor peuteropvang of buitenschoolse opvang op Kindcentrum De Willem? Neem dan contact op onze medewerkers Kindplanning via tel. 071 - 581 7777. Je kan ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image