Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Buitenschoolse Opvang
De Schatzoekers

Adres

Bloemerd 2

2353 BZ Leiderdorp

Telefoon

06 133 295 19

LRK

663889224

Openingstijden

MA DI DO 14.30 - 18.30 uur

WO VR 12.00 - 18.30 uur

BSO De Schatzoekers

BSO De Schatzoekers

Buitenspelen, sporten en bewegen

Op BSO De Schatzoekers in sportpark De Bloemerd ligt het accent op buitenspelen, sporten en bewegen. De Schatzoekers is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en is gehuisvest in het clubgebouw van voetbalvereniging RCL, waar ze een eigen ruimte hebben. De kinderen hebben op het sportterrein heel veel uitdaging en ruimte.

Wat maakt de Schatzoekers uniek? 

De Schatzoekers hebben binnen veel speelruimte. We hebben de ruimte ingedeeld in verschillende hoeken, zoals een bouwhoek, leeshoek en autohoek. Zo zijn er ook ruimtes ontstaan voor spelletjes, knutselen en tekenen. Verder hebben wij binnen ook een drumstel staan. Kinderen kunnen bij een collega van de groep drumles krijgen als ze dit leuk vinden. Buiten maken wij gebruik van een voetbalveld gedurende de middag en in schoolvakanties de hele dag. We hebben een schuur met allerlei speelgoed, waaronder skelters, steppen en fietsen. Ook maken wij veel gebruik van Sportpark de Bloemerd. De natuurspeeltuin, de skatebaan, de manege en natuurlijk onze collega’s bij de Vrijbuiters bezoeken we graag. 

Wij werken met kinderparticipatie, wat inhoudt dat de kinderen mee bepalen wat er dagelijks gebeurt maar ook mee mogen denken met vakantieplanningen, speelgoed en invullingen van de ruimtes. Wij werken talentgericht. Alle kinderen hebben hun eigen schatkist die ze zelf mogen versieren en die gevuld wordt met talenten. Deze talenten verzamelen wij door een talentgesprek te houden met elke Schatzoeker. 
Kom gerust langs voor een rondleiding!

Flexibele mogelijkheden

Kinderen die lid zijn van een sportclub in de buurt kunnen - in afstemming met de pedagogisch medewerkers - vanaf een bepaalde leeftijd tijdens de BSO naar hun sporttraining gaan.

Meer informatie over De Schatzoekers lees je in het pedagogisch werkplan.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image