Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Buitenschoolse Opvang
De Schatzoekers

Adres

Bloemerd 2

2353 BZ Leiderdorp

Telefoon

06 133 295 19

LRK

663889224

Openingstijden

MA DI DO 14.30 - 18.30 uur

WO VR 12.00 - 18.30 uur

BSO De Schatzoekers

BSO De Schatzoekers

Buitenspelen, sporten en bewegen

Op BSO De Schatzoekers in sportpark De Bloemerd ligt het accent op buitenspelen, sporten en bewegen. De Schatzoekers is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en is heeft een eigen ruimte in het clubgebouw van voetbalvereniging RCL. De kinderen hebben op het sportterrein lekker veel uitdaging en ruimte.

Wat maakt de Schatzoekers uniek? 

Naast alle mogelijkheden buiten, hebben De Schatzoekers binnen ook veel speelruimte. De lichte ruimte is ingedeeld in verschillende hoeken, zoals een bouwhoek, leeshoek en autohoek. Hierdoor ontstaat ook ruimte voor een spelletjes, knutselen en tekenen. Ook staat er een drumstel en is er een collega die drumles kan geven. Buiten maken wij gebruik van een voetbalveld om te spelen, hebben we met allerlei speelgoed, waaronder skelters, steppen en fietsen om te gebruiken op het ruime voorplein en gaan we graag naar de natuurspeeltuin, de skatebaan en de manege. Ook graag we regelmatig op bezoek bij de kinderen van de Vrijbuiters.

Wij werken met kinderparticipatie, wat inhoudt dat de kinderen mee bepalen wat er dagelijks gebeurt maar ook mee mogen denken met vakantieplanningen, speelgoed en invullingen van de ruimtes. Ook werken we talentgericht. Alle kinderen hebben hun eigen schatkist die ze zelf mogen versieren en die gevuld wordt met talenten. Deze talenten verzamelen wij door een talentgesprek te houden met elke Schatzoeker. 

Meer weten over deze sportieve locatie? Neem contact op met onze kindplanners via 071-5817777 voor de mogelijkheden!

Flexibele mogelijkheden

Kinderen die lid zijn van een sportclub in de buurt kunnen - in afstemming met de pedagogisch medewerkers - vanaf een bepaalde leeftijd tijdens de BSO naar hun sporttraining gaan.

Meer informatie over De Schatzoekers lees je in het pedagogisch werkplan.

Sz4

Sz 2 

 SZ 1

Sz3

 


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image