Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum De Tovertuin
De Rupsen
De Vlinders

Adres

Albertine Agnesstraat 30

2316 EV Leiden

Telefoon

071 820 0386

LRK

874600832

Openingstijden

KDV Regulier

MA t/m VR 07.30 - 18.30 uur

MA t/m VR 08.00 - 18.00 uur

Kindcentrum De Tovertuin

Kindcentrum De Tovertuin

Flexibele opvang in een groene omgeving

In de directe groene omgeving van het Noorderpark, ligt achter de Willem de Zwijgerlaan aan de Albertine Agnesstraat 30: Kindcentrum De Tovertuin. FloreoKids biedt hier betaalbare en flexibele kinderopvang in de vorm van een dagverblijf. Op De Tovertuin besteden we extra aandacht aan de taal- en spraakontwikkeling van kinderen met behulp van het programma Uk en Puk. Een programma voor Voorschoolse Educatie waardoor kinderen een goede start kunnen maken op de basisschool.

De groepen

De Tovertuin bestaat uit 2 groepen: De Rupsen (0-2,5 jaar) en De Vlinders (2-4 jaar). Deze groepen zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur – 18.30 uur of 8.00-18.00 uur.

Alle kinderen krijgen op De Tovertuin tussen de middag een verse warme maaltijd aangeboden.

Elke dag bieden we een programma waarbij we de kinderen in hun ontwikkeling stimuleren. Met elkaar in de kring liedjes zingen, met verf aan de slag, of lekker met zand en water of bewegingsspelletjes doen. Tussendoor wat drinken en aan het eind van de ochtend gezellig met elkaar lunchen. Naast de groepsruimtes beschikt De Tovertuin over een mooie speelhal waar we gezamenlijke activiteiten ondernemen. Ook is er een prachtige tuin waar kinderen naar hartenlust buiten kunnen spelen. Er is voldoende ruimte om te klimmen, klauteren, fietsen, rennen, ballen en met zand te spelen. Meer informatie over De Tovertuin vind je in ons pedagogisch werkplan.

Goed bereikbaar

De Tovertuin is makkelijk per fiets bereikbaar vanuit de Merenwijk en andere omliggende wijken. Maar ook met de auto is De Tovertuin goed bereikbaar, bijvoorbeeld op weg naar de A4 of de Leidse binnenstad.

Beweegdiploma KNGU

Sinds 11 november 2015 zijn alle medewerkers van De Tovertuin in het bezit van het Beweegdiploma van de Koninklijke Nederlands Gymnastiek Unie. De Tovertuin is als eerste kindcentrum van Leiden nu officieel gecertificeerd om beweeglessen te geven aan kinderen van 2-4 jaar.

Buitenschoolse opvang

FloreoKids verzorgt ook exclusief de buitenschoolse opvang in Brede School Het Gebouw aan de Arubastraat. Beide locaties liggen op een steenworp afstand van elkaar. Fijn om te weten dat de naschoolse en vakantieopvang van je kind ook goed geregeld is op het moment dat het naar school gaat.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image