Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum Poelkids

KDV
Bengels
Boefjes
Ukken

Adres

Clusiushof 11

2341 PT Oegstgeest

Telefoon

071 565 2965

LRK

969253357

Openingstijden

MA t/m VR 07.30 - 17.30 uur

MA t/m VR 07.30 - 18.30 uur

Kindcentrum Poelkids - Kinderdagverbijf

Kindcentrum Poelkids - Kinderdagverbijf

In de wijk Poelgeest verzorgt FloreoKids kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderdagverblijf Poelkids heeft een ruim en licht pand. Je komt binnen in een ruime hal die toegang geeft tot de verschillende groepen. Naast een gezellig pand beschikt Poelkids over een mooi en kindvriendelijke buitenruimte waar de kinderen dagelijks buitenspelen.

Meer informatie over Poelkids leest u in het pedagogisch werkplan.

Kinderdagverblijf voor 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf Poelkids bestaat uit drie groepen waar kinderen van nul tot 4 jaar worden opgevangen. Elke ruimte is helemaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. 

'De Ukken' is de babygroep, hier worden kinderen van 0-2 jaar opgevangen. Deze ruimte is zo ingericht dat de kinderen veilig kunnen spelen en in hun eigen tempo de ruimte kunnen ontdekken. Naast een fijne binnenruimte heeft de babygroep een eigen, afgeschermde buitenruimte voorzien van kunstgras en een speeltoestel afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

De Bengels  is een groep voor kinderen van 0-4 jaar.  Er worden activiteiten aangeboden die passend zijn bij de leeftijd van ieder kind en is speelgoed aanwezig wat past bij de verschillende ontwikkelfasen waardoor alle kinderen de uitdaging krijgen die ze nodig hebben.

De Boefjes is een groep voor kinderen van 2-4 jaar. Hier worden ze spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Deze groep heeft directe toegang tot de buitenruimte waar zij samen met de oudste kinderen van de Bengels spelen. Op de speelplaats bieden we verschillende spelletjes aan waardoor de kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken en zich te ontwikkelen. Ook is er een zandbak, een klimtoestel, loopfietsjes en karren. 

Persoonlijke aandacht door vaste begeleiding

Iedere stamgroep heeft een vast team van medewerkers om de continuïteit op de groep zo veel mogelijk te waarborgen. Door het werken met een vast team is er veel individuele aandacht en ruimte om te werken aan de ontwikkeling van de kinderen.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image