Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kinderdagverblijf Diakonijntje

Adres

Zweilandlaan14

2334 CS Leiden

Telefoon

071 820 0375

LRK

153889305

Openingstijden

MA t/m VR 07.00 - 17.00 uur

MA t/m VR 07.00 - 18.30 uur

MA t/m VR 07.30 - 18.30 uur

Kinderdagverblijf Diakonijntje

Kinderdagverblijf Diakonijntje

Gezond opgroeien begint bij Diakonijntje

Welkom bij Diakonijntje waar uw kind natuurlijk centraal staat! 

Wat meteen opvalt aan dit knusse en kleinschalige kinderdagverblijf is de sfeer; er is een ruime tuin met veel groen waar van alles valt te ontdekken. Voor de baby’s hebben we een afgesloten stukje waar ze veilig buiten van de natuur kunnen genieten. Er is een moestuin waar de kinderen zelf de plantjes verzorgen en de oogst mogen proeven.

Ook binnen is de natuurlijke sfeer te zien én te proeven! De kinderen van Diakonijntje krijgen gezonde tussendoortjes en iedere middag een vegetarische warme maaltijd. We bieden veel beweegspelletjes aan en bij andere activiteiten werken we graag met natuurlijk en kosteloos materiaal. We vinden het belangrijk dat ieder kind zich op zijn of haar tempo/manier kan ontwikkelen en op ontdekking kan gaan. Daar dragen wij graag aan bij!

Wie graag wil dat zijn of haar kindje gezond opgroeit met veel buitenruimte, oog voor gezonde voeding en heel veel beweging, kan terecht bij Diakonijntje. Op deze locatie vind je een babygroep, een peutergroep en twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We motiveren ieder kind om lekker veel te bewegen en gezond te eten. Want bij Diakonijntje staat gezond opgroeien centraal.

Het hechte team van Diakonijntje staat 5 dagen per week van 7.00 tot 18.30 uur voor jou en vooral voor je kindje klaar.

Je vindt Diakonijntje aan de rand van de Leidse Hout, naast het Alrijne Ziekenhuis (Diaconessenhuis) en vlakbij het centraal station van Leiden.

Gezond opgroeien is heerlijk gezond eten

Bij Diakonijntje draait het om gezond opgroeien. Daar hoort dan ook het lekkerste en gezondste eten bij. Wij eten alleen biologisch  fruit. Eetgemak verzorgt bij ons de lunch: vergetarische warme maaltijden waar onze kleintjes echt van genieten. Met een heerlijk gevarieerd menu ontdekken we de Groentehelden en proeven we allemaal iedere keer iets nieuws. 

Wil je meer weten over Diakonijntje?

Neem contact op om eens te komen kijken. We vertellen je heel graag meer over onze leuke locatie en/of ons pedagogisch werkplan.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image