Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum De Brink
KDV Muizen
KDV Uilen
KDV Konijnen
KDV Eekhoorns
KDV Egels
KDV Vossen

Adres

Kastanjelaan 6

2351 ND Leiderdorp

Telefoon

KDV: 071 541 0156

BSO: 071 542 4935

LRK

147555115

Openingstijden

MA t/m VR 07.30 - 18.30 uur

Kinderdagverblijf Kindcentrum De Brink

Kinderdagverblijf Kindcentrum De Brink

Brede school, mooie buitenruimte, alle opvangsoorten

Kindcentrum De Brink vormt samen met de Kastanjelaanschool een brede school waar we diverse vormen van opvang bieden: kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Educatie en kinderopvang gaan hand in hand. Kinderen kunnen zich hierdoor op allerlei manieren optimaal ontwikkelen.

Hele dagopvang

Binnen De Brink biedt FloreoKids hele dagopvang in verticale groepen (0-4 jaar) én horizontale groepen (0-2/2-4 jaar). Op De Brink is een mooie buitenruimte waar heerlijk buitengespeeld kan worden. Meer informatie over De Brink kun je lezen in het pedagogisch werkplan.

Voor- en naschoolse opvang

Naast kinderdagverblijf is in De Brink ook voor- en naschoolse opvang. Meer informatie over de buitenschoolse opvang op De Brink lees je op Kindcentrum De Brink.

Springlab beweegvloer

FloreoKids is altijd bezig met innovatie en gaat graag mee in nieuwe ontwikkelingen. Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van bewegen is de springlab. De springlab is ontwikkeld voor (kleine) kinderen om op een nieuwe manier, een manier van deze tijd, te bewegen. Een digitale beweegvloer waarin kinderen worden uitgedaagd te bewegen op muziek, in een verhaal of in een spel. De kinderen vinden het geweldig!

Locatietalent

Het talentwoord van De Brink is Veelzijdig. De Brink staat voor veelzijdigheid in opvangsoort (diverse opvangsoorten worden aangeboden; VSO, KDV en NSO) en aanbod aan activiteiten (denk aan workshops yoga, muzieklessen, schatkast, beweegactiviteiten en 3+ activiteiten).Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image