Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kinderdagverblijf Kudelstaart
De Ieniemienies 0-4 jaar
De Grobbebollen 0-2 jaar
De Kabouters 2-4 jaar

Adres

Spilstraat 1

1433 HD Kudelstaart

Telefoon

0297 534140

LRK

170924117

Openingstijden

MA t/m VR 07.30 - 18.30 uur

Kinderdagverblijf Kudelstaart

Kinderdagverblijf Kudelstaart

Kinderdagverblijf (KDV) Kudelstaart ligt aan de rand van het dorp en deelt het pand met “Ons Tweede Thuis” en de kerk.

Het KDV heeft een ruime hal waar we activiteiten doen. Alle groepen komen uit op deze centrale hal, wat een heel huiselijk gevoel geeft.
De locatie heeft drie groepen: De grobbebollen, voor kinderen van 0-2 jaar, De ieniminies, voor kinderen van 0-4 jaar en De kabouters voor kinderen van 2-4 jaar.

De groepen hebben allemaal een eigen buitendeur. Deze komt uit op de tuin waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Samen met de kinderen verbouwen we hier groenten in onze moestuin. De baby’s hebben een aparte baby box waar ze veilig in kunnen spelen, er is een schommel en een glijbaan. Kinderen kunnen een parcours fietsen en spelen in de zandbak.

Voorschoolse educatie (VE)

Bij De kabouters werken we met 'Uk en Puk', een programma voor voorschoolse educatie. Kinderen doen mee aan dit educatieve programma waarin veel aandacht is voor de taalontwikkeling.

Kinderen die een achterstand hebben op het gebied van taal of in hun motoriek of in hun sociaal-emotionele ontwikkeling kunnen van het consultatiebureau een indicatie krijgen voor VE. Deze kinderen komen 16 uur verdeeld per week naar de opvang. Alle kinderen, dus ook de kinderen die geen VE-indicatie hebben, doen mee met het programma. Zo hebben alle kinderen profijt van alles wat VE biedt.

 Wilt u meer lezen over de pedagogiek bij kinderdagverblijf Kudelstaart? Dat kan in ons pedagogisch werkplan van de locatie.

 

 

KDV kudel aanzicht              

KDV Kudelstaart


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image