Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kinderdagverblijf Pimmetje
KDV De Ernie’s
KDV De Elmo’s
KDV De Pino”s
KDV Koekiemonsters
KDV De Grovers

Adres

Rijnsburgerweg 140

2333 AH Leiden

Telefoon

071 760 15 00

LRK

124074285

Openingstijden

MA t/m VR 07.30 - 18.30 uur

 

 

Kinderdagverblijf Pimmetje

Kinderdagverblijf Pimmetje

Aandacht voor ontwikkeling

Kinderdagverblijf Pimmetje is gevestigd aan de Rijnsburgerweg in Leiden en ligt vlakbij het centraal station en Oegstgeest. Door de centrale ligging is de locatie goed bereikbaar zowel met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. 

 Het KDV heeft 5 verticale groepen. Dit betekent dat kinderen van 0-4 jaar bij elkaar in een groep zitten. Het voordeel van een verticale groep is dat kinderen 4 jaar in dezelfde groep zitten waardoor er rust en regelmaat ontstaat, daarnaast leren de kinderen van elkaar, oudere kinderen helpen jongeren kinderen. Er wordt gezorgd voor een goede verdeling van baby's, dreumessen en peuters. Iedere groep heeft maximaal 12 kinderen die worden verzorgd door twee pedagogisch medewerkers.

3+ CLub

KDV pimmetje heeft een 3+ Club. De oudste kinderen worden 2 keer per week opgehaald om met elkaar te spelen en te leren. Tijdens de 3+ Club uren krijgen de kinderen activiteiten aangeboden die ze voorbereiden op de basisschool

Peuterplusgroep

Bijzonder aan KDV PImmetje is de Peuterplusgroep. Dit is voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Kinderen vanaf ongeveer 2 jaar krijgen in dit programma extra uitdaging begeleid door een pedagogisch medewerker die hier speciaal voor is opgeleid.

Warme maaltijd

Bij KDV Pimmetje eten alle kinderen tussen de middag een warme maaltijd. We zorgen voor een gezonde en gevarieerde maaltijd die past bij de leeftijd van de kinderen. Indien gewenst kan er ook een broodmaaltijd gegeven worden.

Meer informatie over Pimmetje lees je in ons pedagogisch werkplan.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image