Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Kindcentrum De Willem
De Thuishaven

Adres

Bernhardstraat 1

2351 GG Leiderdorp

Telefoon

071 200 10 11

LRK

557650896

Openingstijden

MA t/m VR 08.00 - 13.00 uur

Peuteropvang De Willem

Peuteropvang De Willem

Kinderopvang in De Willem de Zwijgerschool

Kindcentrum de Willem is een schoollocatie waar we meerdere vormen van opvang bieden: Peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar, Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en Buitenschoolse opvang voor kinderen van 8+.

Peuteropvang in een beschermde omgeving

Voor peuters is De Willem een fijne plek om in een beschermde omgeving alvast te wennen aan de ‘grote school’. Spelend ontwikkelen, onder andere door het aanbod van themagerichte activiteiten. Met veel aandacht voor taal, om een goede start te kunnen maken op de basisschool. En natuurlijk spelen we buiten op het mooiste schoolplein van Leiderdorp met veel natuurlijke elementen.

Op de peuteropvang maak je gebruik van een contract van 5 uur per ochtend, voor 40 weken per jaar. Als beide ouders werken ontvang je voor peuteropvang kinderopvangtoeslag. Wij helpen je graag met de berekening van je uiteindelijke nettokosten. Heb je thuis een dreumes rondkruipen die binnenkort aan peuteropvang toe is? Informeer dan bij FloreoKids naar de mogelijkheden voor peuteropvang op De Willem.

Locatietalent: flexibel

Het locatietalent van De Willem is flexibel. De flexibiliteit toont zich onder andere in de vele mogelijkheden van de binnen- en buitenruimte. PM-ers spelen in op de behoefte van kinderen door middel van kinderparticipatie.

Meer informatie over de peuteropvang lees je in ons pedagogisch werkplan.

Meer informatie?

Heb je interesse in een plek voor peuteropvang of naschoolse opvang op Kindcentrum De Willem? Neem dan contact op met onze collega's van Planning & Plaatsing via (071) 581 7777. Je kunt je reactie ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image