Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Betalen

Kinderopvangtoeslag

In de Wet kinderopvang staat de ouder centraal. Ouders hebben een contract met de kinderopvangorganisatie zoals FloreoKids en ze betalen zelf de factuur. Als werkende of studerende ouder krijg je kinderopvangtoeslag, ook als je als zelfstandige werkt. Meer informatie over de Wet kinderopvang kun je lezen op de site van de Belastingdienst.

De Belastingdienst/Toeslagen betaalt de kinderopvangtoeslagen aan jou uit, maar het is ook mogelijk die toeslagen rechtstreeks over te laten maken naar FloreoKids. FloreoKids ontvangt in dat geval de kinderopvangtoeslag rond de 20e van de maand voorafgaand aan de betreffende opvangmaand. Wij brengen dan de ontvangen toeslag in mindering op onze factuur naar jou. Het resterende bedrag schrijven we dan rond de 1e van de maand automatisch van je rekening af. Ouders die gebruikmaken van deze mogelijkheid, geven aan dat dit financieel overzichtelijker is. De kinderopvangtoeslag kan op deze manier niet worden vermengd met andere betalingen.

Wil je de kinderopvangtoeslag ook rechtstreeks over laten maken naar FloreoKids?
Geef de wijziging dan digitaal door via www.toeslagen.nl of vraag een wijzigingsformulier aan bij de Belastingdienst via tel. 0800-0543.


Wat kost de opvang van je kind?

Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image