Word ook pedagogisch medewerker
Word ook pedagogisch medewerker

Vacatures

 

Zoekfilter(s) bij deze vacature(s):

 Na het instellen van de zoekfilters verschijnen hieronder de resultaten.

Kindcentrum Woubrugge

Centraal gelegen in Woubrugge en direct tegenover basisschool De Wereldweide ligt Kindcentrum Woubrugge. Dit kindcentrum biedt opvang aan kinderen van 0-13 jaar met een kinderdagverblijf voor de allerkleinste, VE peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang (BSO).

De VE peuteropvang en de BSO voor kinderen van 4-7 jaar bevinden zich in het schoolgebouw waardoor de verbinding met school groot is en zorgt voor een soepele overgang van opvang naar school en vice versa. Het KDV en de BSO voor de oudere kinderen bevindt zich in het kindcentrum, op slechts enkele meters van de school.

De voorschoolse opvang

Bij de voorschoolse opvang (VSO) zijn de kinderen vanaf 07.00 uur welkom. We ontbijten eerst, waarna er nog ruimte is om vrij te spelen. De groepsleiding brengt de kinderen daarna naar de lokalen van de school. 

De buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang na school. We hebben twee groepen: 't Kraaiennest voor kinderen van 4 tot 7 jaar en de Kidzclub voor kinderen van 7+.
't Kraaiennest heeft een eigen groepsruimte in de school. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen, knutselen, lezen en zich verkleden. De Kidzclub is er voor de oudere kinderen en bevindt zich op de eerste verdieping van het kindcentrum. De kinderen hebben hier de hele verdieping tot hun beschikking. Er zijn verschillende kamers die allemaal uitkomen op de woonkamer en keuken. De kamers hebben ieder een eigen thema: zo is er onder andere een atelier en een theaterkamer.

Lees hier het pedagogisch werkplan.

BSO Woubrugge atelier


Kindcentrum Woubrugge

Centraal gelegen in Woubrugge en direct tegenover basisschool De Wereldweide ligt Kindcentrum Woubrugge. Dit Kindcentrum biedt opvang aan kinderen van 0-13 jaar met een kinderdagverblijf voor de allerkleinsten, VE peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang. De VE peuteropvang en de BSO voor kinderen van 4-7 jaar bevinden zich in het schoolgebouw waardoor de verbinding met school groot is en zorgt voor een soepele overgang van opvang naar school en vice versa. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang voor de oudere kinderen bevinden zich in het kindcentrum, op slechts enkele meters van de school.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf bevindt zich op de benedenverdieping van het kindcentrum. Er zijn twee groepen waar kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar worden opgevangen. De reguliere opvangtijden zijn van 7.30 tot 18.30 uur. Er kan gekozen worden voor de vroege opvang, deze tijden zijn van 7.00 - 18.00 uur.

De centrale hal heeft een gezellig woonkamergevoel. Hier is de gezamenlijke keuken en zijn verschillende speelhoekjes gecreëerd waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Bij de eigen groepsruimte zijn de slaapkamers.

Beide groepen hebben een eigen deur naar het plein zodat er volop buiten kan worden gespeeld. Er is een zandbak, veel ruimte en buitenspeelmateriaal.

Er wordt gewerkt met het VE programma van Uk en Puk.  Met dit programma besteden we extra aandacht aan de taal- en spraakontwikkeling van kinderen. Dit programma is gericht op voorschoolse educatie waardoor kinderen een goede start kunnen maken op de basisschool.

Lees hier ons pedagogisch werkplan.

KDV Woubrugge


Kindcentrum Het Woud

Op 1 april 2022 betrekt FloreoKids het nieuwe gebouw aan de Herenweg 165 en vormt dan samen met basisschool de Kinderarcke IKC Het Woud.

Er wordt opvang geboden aan kinderen van 0-13 jaar. Voor de allerkleinsten is er het kinderdagverblijf en voor kinderen in de basisschoolleeftijd wordt buitenschoolse opvang verzorgd.

Buitenschoolse opvang

Er is één BSO groep waar de kinderen na schooltijd worden opgevangen. Rondom de locatie is veel ruimte voor buitenactiviteiten. Ook het schoolplein wordt gebruikt om buiten te spelen. Binnen is voldoende ruimte voor een spelletje, lekker (voor)lezen en knutselen.
De BSO is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 18.30 uur.

Meer informatie over de BSO bij bij Kindcentrum Het Woud vindt u in ons pedagogisch werkplan.


Kindcentrum De Lei

Kindcentrum De Lei vormt samen met basisschool De Lei een brede school waar we diverse soorten opvang bieden: kinderdagverblijf, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang. Educatie en kinderopvang gaan hand in hand. Kinderen kunnen zich hierdoor op allerlei manieren optimaal ontwikkelen.

Binnen IKC De Lei biedt FloreoKids hele dagopvang in verticale groepen (0-4 jaar) en een horizontale groep ( 2-4 jaar) en voor- en buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschool leeftijd.

Buitenschoolse opvang

De BSO bij kindcentrum De Lei bestaat uit drie groepen, twee groepen voor kinderen van 4-13 jaar, de Coole kikkers en de Draken, en één groep voor kinderen van 7 jaar en ouder; de Boombende. Er is volop ruimte om te knutselen, te lezen, spelletjes te doen en buiten te spelen.

Meer informatie over de BSO bij Kindcentrum De Lei vindt u in ons pedagogisch werkplan.


Kindcentrum De Lei

Kindcentrum De Lei vormt samen met basisschool De Lei een brede school waar diverse soorten opvang worden aangeboden: kinderdagverblijf, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang.

Educatie en kinderopvang gaan hand in hand. Kinderen kunnen zich hierdoor op allerlei manieren optimaal ontwikkelen.

Binnen IKC De Lei biedt FloreoKids hele dagopvang in verticale groepen (0-4 jaar) en een horizontale groep (2-4 jaar) en voor- en naschoolse opvang voor kinderen in de basisschool leeftijd.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf heeft drie groepen. Twee groepen voor kinderen van 0-4 jaar en één groep speciaal voor kinderen van 2-4 jaar. Er wordt gewerkt met het VE programma van Uk en Puk.  Met dit programma besteden we extra aandacht aan de taal- en spraakontwikkeling van kinderen. Dit programma is gericht op voorschoolse educatie waardoor kinderen een goede start kunnen maken op de basisschool.

Meer informatie over ons kinderdagverblijf bij Kindcentrum De Lei vindt u in ons pedagogisch werkplan.


Zoekfilters vacatures

 

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image
Image