Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij FloreoKids

vacatures banner 1300

Ligt je hart bij kinderopvang?

Dan heb je het leukste beroep ter wereld! Wil je nu ook werken bij de leukste werkgever? Met alle ruimte om je talenten in te zetten én verder te ontwikkelen? In een warm bad, waar plezier en een goede sfeer belangrijk zijn en jouw inbreng écht gewaardeerd wordt? FloreoKids is op zoek naar Pedagogisch Medewerkers (vast en flexibel) voor Buitenschoolse opvang en Kinderdagverblijf. Welkom bij FloreoKids!

Direct naar actueel Vacature-overzicht


campagne herintreders

Weer met plezier werken in de kinderopvang?

Wil je graag (weer) met kinderen werken? Maar dan wel in een leuke, open organisatie die iedereen waardeert? Met fijne collega’s en alle ruimte om je talenten in te zetten? In een ‘warm bad’, waar plezier en een goede sfeer belangrijk zijn en jouw inbreng gewaardeerd wordt? Welkom bij FloreoKids!

Jouw wensen, onze mogelijkheden:

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit kan variëren van hele dagen werken, tot incidenteel een ochtend of een middag. We kijken samen waar je wensen liggen en welke mogelijkheden er zijn. Binnen FloreoKids kan iedereen met zijn/haar talenten aan de slag. In elke levensfase zijn talenten zichtbaar die van grote waarde kunnen zijn. Van elkaar leren is binnen een talentbedrijf een heel logisch gegeven.
Jouw ervaring kunnen wij goed gebruiken!

Direct naar vacatures


campagne studenten

Leuke bijbaan in de buitenschoolse opvang?

Volg je een pedagogische, sportieve of kunstzinnige opleiding? En zoek je een leuke bijbaan? Denk dan eens aan werken in de buitenschoolse opvang. Gewoon een paar uurtjes in de middag, met fijne, ervaren collega’s, in een professionele organisatie met een goede sfeer. En met alle ruimte om je pedagogische, sportieve en/of creatieve talenten in te zetten én verder te ontwikkelen (staat goed op je CV!). Snel checken of je met jouw opleiding in de kinderopvang mag werken? Hier vind je de kwalificatie-eisen die gesteld zijn in de cao. Als jouw opleiding er tussen staat, kun je direct bij ons aan de slag! Natuurlijk willen wij ook voor je kijken, neem dan even contact met ons op. Welkom bij FloreoKids!

Jouw wensen, onze mogelijkheden:

Als student kun je naast je studie parttime werken in de buitenschoolse opvang. Na schooltijd komen kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar bij ons in de opvang. Na studie of colleges doe je bij ons gedurende 3 à 3,5 uur een activiteit met de kinderen. Je kunt zelf aangeven hoeveel middagen in de week je beschikbaar bent en dit kan wekelijks wisselen.
Hoe mooi is dat?

Direct naar vacatures


Werken bij FloreoKids?

Warm Bad PopUp

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons en vertellen we je alles over werken bij de leukste werkgever in de kinderopvang.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aanvinken a.u.b. om het formulier te kunnen verzenden.

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image

Werken bij Floreokids