Samen spelen, samen groeien

Samen werken, samen groeien

Samen eten, samen groeien

Vrijwilligers

Overblijfkracht

Lijkt het u leuk om tussen de middag samen met andere overblijfkrachten kinderen van 4 t/m 12 jaar te begeleiden bij het eten en spelen? Hen een gezellige en ontspannen overblijftijd aan te bieden? Dan zijn wij op zoek naar u!

Voor diverse scholen in Leiderdorp en Hoogmade doen wij een beroep op iedereen die het leuk vindt om met kinderen te werken. Ook oma's en opa's kunnen overblijfkracht worden. Eén of meerdere vaste middagen per week is geweldig. Maar bent u bijvoorbeeld flexibel inzetbaar, of oproepbaar tijdens bepaalde periodes in het jaar, dan bent u ook van harte welkom.

Wij bieden:

Een leuke invulling van de dag rond het middaguur, waarbij u onderdeel bent van een betrokken en gemotiveerd team. Als overblijfkracht bent u een vrijwilliger en ontvangt u een passende vergoeding. Daarnaast kan uw kind, op de dagen dat u de overblijf verzorgt, kosteloos overblijven. Op scholen waar alle kinderen overblijven (continurooster/collectief overblijven) ontvangt u als overblijfkracht een korting op het bedrag dat de school hiervoor rekent. Verder bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en trainingen, waaronder kinder-E.H.B.O.

Bel vrijblijvend voor meer informatie met Lunchtijd Leiderdorp en vraag naar Sacha Schouten, tel. 06-16208979.


Kies voor FloreoKids

Kies voor FloreoKids

Kies voor kinderopvang met ruimte voor ieders talent en betrokkenheid bij de lokale samenleving. Groeien doe je samen!

Onze locaties voor jouw kinderopvang

Rijnsaterwoude

Image

Werken bij Floreokids